Triglav će dokapitalizirati Abanku u visini postojećeg udjela

Bez autora
Jun 12 2012

U ponedjeljak je predsjednik uprave Osiguranja Triglav Matjaž Rakovec potvrdio da će sudjelovati u dokapitalizaciji Abanke u visini postojećeg udjela od 25,6 posto. Abankin predsjednik uprave Jože Lenič nadodao je da će se proces dokapitalizacije u visini od 50 milijuna eura odvijati u dva kruga. Više će informacija biti dostupno nakon što dobiju dozvole od Agencije za tržište vrijednosnih papira, ali je jasno da što prije žele provesti dokapitalizaciju. Proces povezivanja Abanke i Gorenjske banke još uvijek je na stolu, iako imaju suglasnost uprave i dioničara. Nakon dokapitalizacije će se krenuti u spajanje dviju banaka.

Triglav će dokapitalizirati Abanku u visini postojećeg udjelaU ponedjeljak je predsjednik uprave Osiguranja Triglav Matjaž Rakovec potvrdio da će sudjelovati u dokapitalizaciji Abanke u visini postojećeg udjela od 25,6 posto.

Abankin predsjednik uprave Jože Lenič nadodao je da će se proces dokapitalizacije u visini od 50 milijuna eura odvijati u dva kruga.

Više će informacija biti dostupno nakon što dobiju dozvole od Agencije za tržište vrijednosnih papira, ali je jasno da što prije žele provesti dokapitalizaciju. Lenič je rekao da je proces povezivanja Abanke i Gorenjske banke još uvijek na stolu, iako imaju suglasnost uprave i dioničara. Nakon dokapitalizacije će se krenuti u spajanje dviju banaka.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik